Mini Efteling en het COVID-19 virus - Update 1-7-2020

Naar aanleiding COVID-19 virus en de maatregelen die hiervoor getroffen zijn, is de Mini Efteling tot nader order gesloten. Omdat de ruimte binnen de Mini Efteling erg klein is, zien wij geen mogelijkheid om te garanderen dat onze bezoekers en vrijwilligers ten alle tijden anderhalve meter afstand in acht kunnen nemen. Dit heeft ons dus doen besluiten dat, ondanks de versoepelingen vanuit de overheid, de Mini Efteling nog steeds tot nader order gesloten zal blijven.

Pas zodra wij op een verantwoorde manier open kunnen, zullen wij onze deuren weer openen. Hierover wordt gecommniceerd via onze website en social mediakanalen. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u contact met ons op nemen via mail of te bellen naar 06- 22 99 60 06.

Welkom op de website van de Mini Efteling!

De Mini Efteling is een klein parkje in het brabantse Nieuwkuijk, dat is gebaseerd op de Efteling in Kaatsheuvel.
We raden een bezoek aan de Mini Efteling aan voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar, sommige attracties zullen voor jongere kinderen spannend of onbegrijpelijk zijn.

Rondleidingen
In de Mini Efteling kun je niet rondlopen, maar krijg je een 3 uur durende rondleiding langs alle attracties! We hebben verschillende arrangementen zoals entree, entree met drinken en een bommeltje, entree met frietjes of pizza, of gewoon alles!
De rondleidingen starten om 10:00, 13:00, en 16:00.
Midden in de rondleiding zit ook een pauze waar kinderen in onze Sprookjestuin even vrij rond kunnen lopen, of genieten van een drankje met iets lekkers.

Attracties
De Mini Efteling heeft een aantal attracties te bieden, zo kun je kijken naar het spannende verhaal in de Poppenkast, feest vieren in Carnaval Festival, Griezelen in het Spookslot, en even bekijken hoe mooi je bent in de toverspiegel.

Reserveren
Wegens beperkte ruimte is het verplicht om te reserveren. Dit kunt u telefonisch of online doen.
Voor vragen of hulp helpen wij u graag!
2017 - Mini Efteling