Mini Efteling en het COVID-19 virus - Update 19-8-2021

Vanaf medio maart 2020 houdt het Covid-19 virus heel Nederland in z'n greep. Aangezien de Mini Efteling erg klein is, is het zeer lastig tot onmogelijk om 1.5 meter afstand te houden en dus op een verantwoorde manier een rondleiding te volgen. Dit heeft ons doen besluiten dat de Mini Efteling tijdelijk gesloten is.
Deze tijd wordt gebruikt om de Mini Efteling weer een mooie opknapbeurt te geven, om deze reden is de Mini Efteling gesloten tot maart 2022. Hierna verwelkomen we u weer graag.
Welkom op de website van de Mini Efteling!

De Mini Efteling is een klein parkje in het brabantse Nieuwkuijk, dat is gebaseerd op de Efteling in Kaatsheuvel.
We raden een bezoek aan de Mini Efteling aan voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar, sommige attracties zullen voor jongere kinderen spannend of onbegrijpelijk zijn.

Rondleidingen
In de Mini Efteling kun je niet rondlopen, maar krijg je een 3 uur durende rondleiding langs alle attracties! We hebben verschillende arrangementen zoals entree, entree met drinken en een bommeltje, entree met frietjes of pizza, of gewoon alles!
De rondleidingen starten om 10:00, 13:00, en 16:00.
Midden in de rondleiding zit ook een pauze waar kinderen in onze Sprookjestuin even vrij rond kunnen lopen, of genieten van een drankje met iets lekkers.

Attracties
De Mini Efteling heeft een aantal attracties te bieden, zo kun je kijken naar het spannende verhaal in de Poppenkast, feest vieren in Carnaval Festival, Griezelen in het Spookslot, en even bekijken hoe mooi je bent in de toverspiegel.

Reserveren
Wegens beperkte ruimte is het verplicht om te reserveren. Dit kunt u telefonisch of online doen.
Voor vragen of hulp helpen wij u graag!
2017 - Mini Efteling