Wat kunt u in de Mini Efteling verwachten?
Wie de Mini Efteling bezoekt wordt rondgeleid langs alle attracties en voorstellingen. Onze gastheren zorgen ervoor dat u in 3 uur alles te zien krijgt. Tijdens deze rondleiding ziet u live voorstellingen, poppenshows, een klein speeltuintje en nog veel meer.
Op deze site kunt u alle informatie over onze attracties vinden (ook de attracties die inmiddels zijn verdwenen). Hier kunt u een kort filmpje of meer foto's van de Mini Efteling zien.


Voor wie is de Mini Efteling?
De Mini Efteling is leuk voor iedereen die van sprookjes houdt, maar we richten ons vooral op kinderen van 5 t/m 10 jaar. Speciaal voor kinderfeestjes hebben we diverse arrangementen.
(inclusief drinken met een Bommeltje en frietjes) ook scholen en verenigingen kunnen bij ons terecht. We hebben zelfs al verschillende vrijgezellenfeestjes mogen ontvangen.
Wilt u uw bezoek gaan plannen, dan kunt u hier alle praktische informatie vinden, zoals openingstijden, entreeprijzen en een routebeschrijving.

Reserveren
Wegens de beperkte ruimte, vragen we u om vooraf te reserveren.
Dit kan telefonisch of online.

Achtergrondinformatie
De Mini Efteling is geopend in 1985 en werd toen helemaal gebouwd en beheerd door kinderen. Klik hier voor de historie in jaartallen.
In de loop der jaren is de Mini Efteling een stuk professioneler geworden, maar het is net als vroeger nog altijd geen echt bedrijf. Er werken nog steeds alleen jongeren en kinderen aan mee. Allemaal enthousiaste vrijwilligers die met plezier hun hobby uitoefenen. Alle medewerkers en Oud-Medewerkers die door de jaren heen hebben geholpen met het opbouwen, onderhouden en runnen van de Mini Efteling, voor korte of lange tijd, zijn op deze site nog terug te vinden.
Zou jij ook aan de Mini Efteling willen meewerken, vul dan ons sollcitatieformulier in.